Πενθεί ο Απόλλωνας

Πενθεί ο Απόλλωνας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το σωματείο του Απόλλωνα για το θάνατο του Φλάβιου Κοντέα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. και το προσωπικό του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του μέλους μας (αρ. 32) Φλάβιου Κοντέα, για την απώλεια του.

Ο εκλιπών αποτελούσε μέλος της οικογένειας και υποστηρικτής της μεγάλης ιδέας του Απόλλωνα Λεμεσού για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ιερό ναό Κοσμά Αιτωλού στις 14:00»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE