Τριάρα και… κορυφή για την Ισλανδία (βαθμολογία – πρόγραμμα)

Τριάρα και… κορυφή για την Ισλανδία (βαθμολογία – πρόγραμμα)

Εύκολο σχετικά βράδυ για την Ισλανδία.

Η ομάδα του Έρικ Χάμρεν επικράτησε 3-0 της Μολδαβίας εντός έδρας και με το τρίτο σερί «τρίποντο» στα προκριματικά, έπιασε κορυφή (πιθανόν προσωρινά), αφού βρέθηκε στο +3 από Γαλλία και Τούρκια. Οι οποίες έχουν, πάντως, ένα παιχνίδι λιγότερο. Στους τρεις βαθμούς παρέμειναν οι ηττημένοι, οι οποίοι έχουν νικήσει μόνο την Ανδόρα.

Ο Σίγκμπορσον άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με ασίστ του Μπόντβαρσον και στο 55’ ο Μπιάρνασον ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων για να μπει η… σφραγίδα στην άνετη επικράτηση των Ισλανδών από παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο Μούντρατς στο 77’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οπότε, ο Σουηδός τεχνικός καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για «διπλό» στην έδρα της Αλβανίας, το οποίο θα διατηρήσει την ομάδα του στην πρώτη θέση. Με ή χωρίς συγκάτοικο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Ισλανδία-Μολδαβία 3-0
(31’ Σίγκμπορσον, 55’ Μπιάρνασον, 77’ αυτ. Μούντρατς)

Τουρκία-Ανδόρα (21:45)
Γαλλία-Αλβανία (21:45)

Βαθμολογία
Ισλανδία 12 (8-5) -5 αγώνες
Γαλλία 9 (12-3) -4 αγώνες
Τουρκία 9 (9-2) -4 αγώνες
Αλβανία 6 (5-3) -4 αγώνες
Μολδαβία 3 (2-13) -5 αγώνες
Ανδόρα 0 (0-10) -4 αγώνες

Επόμενη αγωνιστική (10/09)
Μολδαβία-Τουρκία (21:45)
Γαλλία-Ανδόρα (21:45)
Αλβανία-Ισλανδία (21:45)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.