ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιμένουν ότι με Πάφο θα είναι… ΠΑΓΚΟ! Ποια «ΖΗΤΗΜΑΤΑ» θα δει ο νέος ΚΟΟΥΤΣ

Επιμένουν ότι με Πάφο θα είναι… ΠΑΓΚΟ! Ποια «ΖΗΤΗΜΑΤΑ» θα δει ο νέος ΚΟΟΥΤΣ

Πέρασαν 11 μέρες από την απόφαση της διοίκησης να αποδεσμεύσει τον Σωφρόνη Αυγουστή. Η διοίκηση δεν υποσχέθηκε ότι θα κλείσει εν ριπή οφθαλμού το κεφάλαιο της αντικατάστασης του, αλλά μπορεί να λεχθεί ότι υπάρχει σχετική καθυστέρηση.

Επίσημες πηγές πάντως επιμένουν ότι ο καινούργιος τεχνικός ηγέτης της ομάδας, θα προλάβει να βρίσκεται στον πάγκο το προσεχές Σάββατο με την Πάφο.

Με το «διάβασμα» της πολύ ενισχυμένης ομάδας του Ζέλικο Κόπιτς, ασχολείται ο Γιώργος Ελευθερίου, ο οποίος για τη συγκεκριμένη δουλειά προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Περικλή Παπαπαναγή. Στο σενάριο βεβαίως που δεν έλθει ο νέος προπονητής, ο Μιγκέλ Μπεντόγια, μαζί με τον Ελευθερίου, θα έχουν το γενικό πρόσταγμα να προετοιμάσουν την ομάδα, για να κυνηγήσει την πρώτη της επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.  

Όποιος κόουτς επιλεγεί, θα έχει πάντως δουλειά να κάνει, στη λειτουργία του ανασταλτικού μηχανισμού της ομάδας. Τα «κενά αέρος» δεν φάνηκαν μόνο στα δυο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν, κόντρα σε μια ομάδα μια-δυο κλάσεις ανώτερη, αλλά και σε προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Επηρέασε το ότι δεν έπαιζε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, αλλά και τώρα που επέστρεψε ο Γάλλος κεντρικός μπακ, δεν περιμένει κανείς ότι θα κλείσει όλες τις τρύπες μόνος του. Άλλωστε ο 32χρονος παίχτης, επειδή δεν είναι πλήρως έτοιμος, πιθανότατα να μην αγωνιστεί στα πρώτα 1-2 παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη λειτουργία της ομάδας, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Καλός ο Σακέτι (όταν δεν είναι έξω λόγω τιμωρίας), αλλά δεν μπορεί να σηκώνει μόνος το κουπί της ανασταλτικής δουλειάς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως θα το… πάει ο νέος προπονητής με την αριστερή πλευρά της άμυνας. Ο Αυγουστή στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, επέλεγε έναν πιο επιθετικογενή παίχτη τον Ντιέγκο Αγκίρε. Είχε ρίσκο η συγκεκριμένη απόφαση. Φάνηκε όχι μόνο στα παιχνίδια με τους Ολλανδούς, αλλά και σε προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς, όπου ο Ισπανός δυσκολευόταν λίγο να ανταποκριθεί σε γρήγορες αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Με δεδομένο ότι «κάηκε» νωρίς η επιλογή Μπεσάτ (ήδη ο Γάλλος κόπηκε από τον κατάλογο Α’), ο διευθυντής ποδοσφαίρου, αποφάσισε να φέρει τον Μάριο Αντωνιάδη δανεικό από την ΑΕΚ.  Ενδεχομένως αυτός να είναι η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο. Με τον Αγκίρε να υπολογίζεται περισσότερο ως εξτρέμ.

Για τον Κύπριο διεθνή, όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την ΑΕΚ, μας είχε λεχθεί ότι τον… προόριζαν και ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο ερχομός του Αντωνιάδη είχε επισφραγιστεί, μερικά 24ωρα, πριν την επίτευξη συμφωνίας με τον Ρομπέρζ να επανενταχθεί στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top