«Μαύρη» ημέρα για τον Σεμπάστιαν Φέτελ

«Μαύρη» ημέρα για τον Σεμπάστιαν Φέτελ

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari παραδέχθηκε, ότι το τετ-α-κε οφείλεται σε δικό του λάθος, ενώ βιάστηκε να επιστρέψει στην πίστα και δεν πρόσεξε τον Λανς Στρολ.

Το τετ-α-κε του Σεμπάστιαν Φέτελ έθεσε ουσιαστικά μόλις στον έβδομο γύρο νοκ άουτ τον Γερμανό από τη διεκδίκηση της νίκης στη Μόντσα. Μάλιστα ο Φέτελ τιμωρήθηκε και με ποινή 10 δευτερολέπτων στα πιτ, επειδή μπήκε απρόσεκτα στην πίστα και συγκρούστηκε με τον Λανς Στρολ. Παρά την πικρία του, ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είχε το κουράγιο να μιλήσει στην κάμερα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL και να εξηγήσει, τι συνέβη στον έβδομο γύρο. «Όλα ξεκίνησαν από μία μικρή απροσεξία μου. Έχασα αρχικά ελαφρά τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου και μετά χειροτέρεψε η κατάσταση και κατέληξε σε τετ α κε», ανέφερε ο Φέτελ.

Ο οδηγός της Ferrari διευκρίνισε, ότι ήταν καθαρά δικό του το λάθος και ότι δεν οφείλεται σε κάποια απότομη αντίδραση ή νευρικότητα του αυτοκινήτου. Για τη σύγκρουσή του με τον Λανς Στρολ, που του επέφερε ποινή 10 δευτερολέπτων, ανέφερε τα εξής: «Προσπάθησα να επιστρέψω γρήγορα στην πίστα, ώστε να μη χάσω την επαφή μου με τους προπορευόμενους. Στη βιασύνη μου δεν πρόσεξα τον Λανς. Δεν είχα πρόθεση να τον εμποδίσω, όπως του εξήγησα και μετά τον αγώνα». Ο Φέτελ δεν θέλησε πάντως να αναφερθεί στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές, όπου εξέφρασε τα παράπονά του για τη συμπεριφορά του Λεκλέρ απέναντί του. «Βασικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος για τη δική μου απόδοση στον σημερινό αγώνα. Δεν θέλω να συζητήσω για χθες, είναι ένα εσωτερικό μας θέμα».

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE