Οι δηλώσεις Τσαβούσογλου έχουν πλήξει περαιτέρω την προοπτική συμφωνίας, λέει η UniteCyprusNow

Οι δηλώσεις Τσαβούσογλου έχουν πλήξει περαιτέρω την προοπτική συμφωνίας, λέει η UniteCyprusNow

Oι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, έχουν πλήξει περαιτέρω την προοπτική της συμφωνίας στο κυπριακό πρόβλημα, αναφέρει η οργάνωση UniteCyprusNow, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο ότι ο κ. Τσαβούσογλου αποκαλεί “προδότες” ανθρώπους, εξαιτίας της θέσης τους στο θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

 

Σε ανακοίνωσή της η UniteCyprusNow αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως καμία πλευρά, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει μονομερώς το μέλλον των διαπραγματεύσεων και πως θεωρεί απαράδεκτο ότι οι δύο ηγέτες δεν κατάφεραν να καταλήξουν στους όρους αναφοράς "και βρισκόμαστε σήμερα ακόμη πιο μακριά από τη λύση, απ’ ό,τι ήμασταν στο Crans-Montana, έστω και αν τότε ήμασταν τόσο κοντά, όπως όλες οι πλευρές έχουν ομολογήσει".

"Οι Κύπριοι αξίζουν να ζήσουν σε μία ενωμένη χώρα, σε μία χώρα που τους ανήκει, ενώ τελικά, αυτοί πρέπει να είναι που θα καθορίσουν το μέλλον της", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE