ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ: Η… «βόμβα» που πέταξε ο πατέρας του

Νεϊμάρ: Η… «βόμβα» που πέταξε ο πατέρας του

Ήταν το σίριαλ του καλοκαιριού ο Νεϊμάρ με την κατάληξη να μην είναι αίσια για κανέναν. Ουσιαστικά άπαντες έμειναν δυσαρεστημένοι. Εκείνος δεν πήγε εκεί που ήθελε, η Μπαρτσελόνα «έχασε» έναν σημαντικό στόχο και η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε με έναν παίκτη που δε θέλει να βρίσκεται εκεί.

Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο είναι πολύ βαρύ και δεν γίνεται κάτι και για να αντιστραφεί. Από το περιβάλλον του, μάλιστα, μόνο λάδι πέφτει στη φωτιά. Ήρθε τώρα -άλλη μία- τοποθέτηση του πατέρα ώστε γίνει και πάλι ντόρος με τον γιο του.

«Ένας Βραζιλιάνος δεν θέλει τίποτα άλλο παρά να βρίσκεται στο μέρος, όπου είναι χαρούμενος. Και εκείνος (ο Νεϊμάρ) ήταν πολύ χαρούμενος στην Βαρκελώνη. Όταν ο οι φίλοι του από εκεί του ζήτησαν να επιστρέψει, αυτό τον άγγιξε πολύ. Ωστόσο, ήμασταν αδύναμοι διότι δεν υπήρχε καμία ρήτρα που θα μπορούσε να του επιτρέψει να αποχωρήσει κι αυτό έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα. Προσπαθήσαμε να βρούμε ένα πεδίο συνεννόησης, εμείς κάναμε το καλύτερο για αυτόν», είπε σε εκδήλωση νομικής φύσης στο Εδιμβούργο ο πατέρας του Νεϊμάρ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε μέσω του Fox Sports ότι «οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί»! Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται η μεγάλη επιστροφή στη Βαρκελώνη να έχει απλά πάρει παράταση κάποιων μηνών…

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top