ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ για Μέσι ο Βαλβέρδε

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ για Μέσι ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως είναι δύσκολο ο Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί κόντρα στη Ντόρτμουντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τρίτη (17/9, 22:00), με τον Αργεντίνο άσο να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του φέτος.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στις 5 Αυγούστου, πριν ξεκινήσουν τα φιλικά προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα.

Εκτός από το ματς κόντρα στη Βαλένθια το Σάββατο (14/9, 22:00), που ο Μέσι είναι σίγουρο ότι θα λείψει, ο Αργεντίνος άσος πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε με τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη (17/9, 22:00). Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Θα δούμε τι θα συμβεί την Τρίτη, δεν θέλω να πω κάτι γιατί δεν είμαι γιατρός. Αλλά το βλέπω δύσκολο να παίξει την Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε για τον Μέσι.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι ο 32χρονος μεσoεπιθετικός να κάνει το ντεμπούτο του για τη σεζόν 2019-20 το μεθεπόμενο Σάββατο (21/9, 22:00) στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Γρανάδα.

Πηγή: To10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top