ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό στην «Αρένα» και στέλνει το μήνυμα ότι… η «Βασίλισσα» επέστρεψε! (Πιθανή ενδεκάδα)

Διπλό στην «Αρένα» και στέλνει το μήνυμα ότι… η «Βασίλισσα» επέστρεψε! (Πιθανή ενδεκάδα)

Το ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα με τις δύο σερί νίκες, δημιούργησε ενθουσιασμό στον κόσμο της Ομόνοιας, ο οποίος «διψά» να ξαναδεί τη «Βασίλισσα» του Κυπριακού ποδοσφαίρου να θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της.

Έστω κάτι από αυτό, γιατί τα τελευταία χρόνια η κατάσταση πήγε από το κακό στο χειρότερο και πέρσι θα έμενε ακόμα και εκτός εξάδας, αν δεν υπήρχε η περιβόητη υπόθεση Ουζόχο που έστειλε την Ανόρθωση στο Β΄ γκρουπ.

Φέτος τα πράγματα φαίνονται πολύ διαφορετικά, αφού ήρθαν παίκτες ποιότητας που ανεβάζουν επίπεδο το «τριφύλλι» και αν απόψε (18:00 ώρα έναρξης) η Ομόνοια αλώσει την Αρένα» κερδίζοντας την ΑΕΚ και κάνει το τρία στα τρία, τότε θα… ταρακουνηθούν οι αντίπαλοι της που δεν πιστεύουν ότι η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να μπει «σφήνα» ακόμα και για τη μάχη του τίτλου.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα για… μεγάλα λόγια, γι΄ αυτό και στην Ομόνοια κρατάνε χαμηλούς τόνους και την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν και στη συνέχεια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, αφού ο δρόμος είναι μακρύς και θα χαθούν βαθμοί απ΄ όλες τις ομάδες, σε έναν «μαραθώνιο» που αναμένεται πιο συναρπαστικός από ποτέ, τουλάχιστον στη θεωρία.

Ο προπονητής των «πράσινων», Χένινγκ Μπεργκ, θα δώσει ουσιαστικά τις πρώτες του πολύ δυνατές εξετάσεις στο φετινό πρωτάθλημα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες και αναμένεται να κριθεί αυστηρά από τον πάντα απαιτητικό κόσμο της ομάδας, γι΄ αυτό και καλείται να περάσει το τεστ με υψηλό βαθμό.

Και αν φυσικά η Ομόνοια φύγει από τη Λάρνακα με βαθμό η βαθμούς, θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται…

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ο Νορβηγός τεχνικός ενδεχομένως να προβεί σε 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό η τακτική προσέγγιση και η φιλοσοφία που θα αντιμετωπίσει το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αν πάντως διατηρήσει το 4-2-3-1, η πιθανή ενδεκάδα είναι: Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέσιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Εζρά και Νταρμπισάιαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top