Αν δεν μπορεί ο κόσμος της Ομόνοιας δεν μπορεί κανείς. Ποιός το είπε

Αν δεν μπορεί ο κόσμος της Ομόνοιας δεν μπορεί κανείς. Ποιός το είπε

Σημαντική δήλωση από τον Ανδρέα Δημητρίου εκπρόσωπο τύπου της Ομόνοιας ο οποίος ανέφερε πως ο κόσμος της Ομόνοιας θα τα καταφέρει και αυτή την φορά και θα βοηθήσει την ομάδα του να περασει τον σκόπελο των κριτήριων.

«Αν δεν μπορεί η Ομόνοια να μαζέψει τις 360 χιλιάδες Ευρώ δεν μπορεί καμμιά ομάδα στην Κύπρο να τα καταφέρει. Είμαι πεπεισμένος πως ο κόσμος θα τα καταφέρει να μαζέψουμε αυτά τα λεφτά και θα καταφέρουμε να περασουμε τα κριτήρια. Αξίζει να σας πω πως αργά χθες βγάλαμε την ανακοίνωση και σήμερα ειχαμε πρόβλημα , το οποίο λύθηκε  , με τον server ο οποίος μπλόκαρε από τους φίλους της Ομόνοιας που έτρεξαν να βοηθήσουν» 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE