ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ντέρμπι… «αιωνίων» η Ομόνοια

Πήρε το ντέρμπι… «αιωνίων» η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με 1-2 εκτός έδρας. Το παιχνίδι ήταν γενικά μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια τους με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα.

Οι «πράσινοι» είχαν περισσότερες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και άνοιξαν το σκορ με τον Νεοφύτου, ενώ το νικητήριο δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Πίσσης με πέναλτι.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Μαντορίνη, Ανδρέου, Καϊάφα, Βενιζέλου, Γρούτα, Πίσση, Ασημένο, Ναθαναήλ, Νεοφύτου, Κυλίλη και Θεοδώρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Μακρυγιώργης, Γεωργίου Λ., Παυλόπουλος, Στασής και Χριστοδούλου.

Επόμενη υποχρέωση για το «τριφύλλι» το ερχόμενο Σάββατο (28/09, 09:00) απέναντι στον Οθέλλο εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top