ΚΥΠΡΟΣ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» Βέλγος διεθνής στο ματς με την Κύπρο! Διαβάστε τον λόγο

Σε «αναμμένα κάρβουνα» Βέλγος διεθνής στο ματς με την Κύπρο! Διαβάστε τον λόγο

Πρόκειται για τον Axel Witsel, τον μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν και διεθνή με το Βέλγιο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ σημαντικός για το πλάνο που ετοιμάζει ο Μαρκ Βίλμοτς για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα. Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής έχει ένα πολύ σοβαρό λόγο να αισθάνεται ανήσυχος και μάλιστα δεν το κρύβει.

Ψάξαμε και βρήκαμε ένα ενδιαφέρον κείμενο από την ιστοσελίδα nieuwblad.be το οποίο σας μεταφέρουμε. Η παρουσία λοιπόν του Witsel στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Εθνική μας είναι αμφίβολη, καθώς η φίλη του είναι έγκυος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η φίλη του Rafaella υπολογίζεται πως την Τρίτη 31 Μαρτίου θα γεννήσει. Ακριβώς δηλαδή την μέρα που το Βέλγιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ισραήλ για τα προκριματικά. «Τώρα τι κάνουμε Μαρκ Βίλμοτς;», αναρωτιέται η ιστοσελίδα.

«Ελπίζω αυτή η γέννηση να γίνει αργά ή γρήγορα. Θα ήθελε πολύ να βρισκόταν εκεί και ελπίζω να πάρει την ευκαιρία. Τώρα είναι συγκεντρωμένος στα δύο παιχνίδια. Αν γεννήσει η γυναίκα του την ώρα που θα παίζουμε με την Κύπρο, τότε είναι άτυχος», είπε ο Βίλμοτς για τον παίκτη του.

Από την πλευρά του ο Witsel τονίζει: «Το μωρό δεν θα έρθει πριν από την 1η Απριλίου. Δεν θέλω να χάσω αυτή την γέννηση. Αμέσως μετά τον αγώνα με το Ισραήλ, θα φύγω για τη Λιέγη για να βοηθήσω τη Rafaella πριν από την γέννηση του παιδιού μας».

Στέλιος Δημοσθένους              

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top