BUSINESS NEWS

Συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center υπέγραψαν Συμβόλαιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών τη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου.

Το Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center είναι ένα πρωτοποριακό και μοναδικό κέντρο για τα Κυπριακά δεδομένα στη Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας που ειδικεύεται στην αποθεραπεία, την αποκατάσταση και ευεξία ατόμων με Μυοσκελετικά, Νευρολογικά, Καρδιολογικά, Εγκεφαλικά, Μετεγχειρητικά και πολλά άλλα ιατρικά προβλήματα.

Η συνεργασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

  1. Κλινική Άσκηση των φοιτητών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στις εγκαταστάσεις του Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center.
  2. Εδραίωση συνεργασίας και ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ του Πανεπιστημίου και του Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center
  3. Συνεργασία στην υλοποίηση ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών δράσεων και υπηρεσιών για τους κλάδους Νοσηλευτικής, Ακτινοδιαγνωστικής-Ακτινοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογίας, Διατροφής / Διαιτολογίας, Λογοπαθολογίας και Φυσικοθεραπείας.
  4. Συνεργασία στην έρευνα και την ανάπτυξη σε θέματα συναφή με τις δραστηριότητες των δυο οργανισμών, όπως και συνεργασία για την κοινή συμμετοχή τους σε έργα που καλύπτονται από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living Center εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής κύριος Χρίστος Πίττας, ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Καθηγητή Ανδρέα Ευσταθίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Καθ. Ευσταθίου υπογράμμισε ότι κύρια επιδίωξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου μέσω αυτής της συμφωνίας είναι να προσφέρει στους φοιτητές του ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και να διερευνήσει δυνατότητες για συνεργασία στους τομείς που καλύπτει ή συμφωνία. Από τη πλευρά του ο κύριος Χρίστος Πίττας αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας συνεργασίας μέσω της οποίας θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών κάτι που θα ανεβάσει το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Eden Resort ενώ οι φοιτητές και οι εκπαιδευτές του πανεπιστήμιου θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πρακτικές εμπειρίες σε θεραπείες και διαδικασίες σε πραγματικό χρόνο και τόπο εφαρμογής. Επίσης τόνισε ότι η συνεργασία σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης σε πρωτοποριακά προγράμματα θα ωφελήσει πολλαπλά τόσο τους ίδιους τους οργανισμούς όσο και το έμψυχο δυναμικό τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top