Ερυθρόλευκη «επίθεση» στον «Ράμπο» για την παρουσία του στο «Open» – Η ηχηρή απάντηση του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ερυθρόλευκη «επίθεση» στον «Ράμπο» για την παρουσία του στο «Open» – Η ηχηρή απάντηση του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Για προκατειλημμένη και οργανωμένη επιθετικότητα εναντίον του έκανε λόγο ο Τάσος Μητρόπουλος μετά το «ντου» που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τον φιμώσει.

Ο «Ράμπο» βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στο στόχαστρο «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ που πρόσκεινται στη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ όπως φαίνεται δέχτηκε και αρκετά επιθετικά μηνύματα μέσα από τα social media αναφορικά με την παρουσία του στην εκπομπή «Total Football» του Open, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του.

Με ανάρτηση του στο facebook κάνει λόγο για «προκατειλημμένη και οργανωμένη επιθετικότητα», καθώς επίσης και για “ψήγματα τρομοκρατίας”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τον φιμώσει κανείς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE