ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Υφυπουργείο Τουρισμού τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η 27η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού θυμίζοντας σε όλους το μέγεθος και τη βαρύτητα του τουριστικού τομέα όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε πολιτιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Για την Κύπρο, ο τουριστικός τομέας αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της οικονομίας και όχημα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για τον τόπο.

Θέλοντας να τιμήσει τη μέρα αυτή, το Υφυπουργείο Τουρισμού πραγματοποίησε εκπαιδευτικές εκδρομές για το προσωπικό του. Συγκεκριμένα, από 23-26 Σεπτεμβρίου έγιναν επισκέψεις στο Τρόοδος, στην Ορεινή Λάρνακα και στον Καλοπαναγιώτη για ενημέρωση σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος, πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ. Οι εκδρομές πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Terra Cypria.

Παράλληλα με τις πιο πάνω εκδηλώσεις, την 27η Σεπτεμβρίου, λειτουργοί του Υφυπουργείου έκαναν παρουσιάσεις για τη σημασία του τουριστικού τομέα σε αριθμό δημοτικών σχολείων.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει θέσει υπό την αιγίδα του το επίσημο δείπνο που διοργανώνει, στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top