Η ΚΙΝΗΣΗ Μερκή προς παίκτες της ΑΕΛ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Σούπερ Καπ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΚΙΝΗΣΗ Μερκή προς παίκτες της ΑΕΛ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Σούπερ Καπ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τη στιγμή που οι δύο ομάδες, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, ήταν έτοιμες για την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τον αγώνα Σούπερ Καπ, ο αρχηγός των πρωταθλητών, Γιώργος Μερκής, κινήθηκε προς τον παίκτη της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέα Αβραάμ, όπου είχαν φιλική αγκαλιά με πλατύ χαμόγελο και από τους δύο, όπως φάνηκε από την εικόνα του Alpha TV που μεταδίδει ζωντανά το παιχνίδι.

Ακολούθως, μετά τις οδηγίες που έτυχαν οι δύο αρχηγοί, Μερκής και Τζούνιορ, από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κυριάκο Χριστοδούλου, οι δυο τους είχαν μία δυνατή χειραψία και αγκαλιά, κάτι που έπραξαν και στη φυσούνα, όπως θα δείτε τις πιο κάτω φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.