ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε κι άλλο έδαφος η Ντόρτμουντ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Έχασε κι άλλο έδαφος η Ντόρτμουντ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», στο τελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 7’, με τον Ράσιτσα να σκοράρει -στην επιστροφή του στη δράση λόγω τραυματισμού- με σουτ από τα εννιά μέτρα, μετά από ασίστ του Κλάασεν!

Ωστόσο, οι Βεστφαλοί βρήκαν την απάντηση άμεσα. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, για την ακρίβεια, όταν ο Γκέτσε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αξιοποίησε την σέντρα του Πίστσεκ από τα δεξιά και πέτυχε το 1-1…

Ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε υψηλός, με τις δύο ομάδες να κάνουν παράλληλα και αρκετά λάθη, ενώ η μεν Βέρντερ παρέμενε συμπαγής και δεν άφηνε χώρους στην Μπορούσια, που χρειάστηκε να δείξει υπομονή μέχρι να… επιβραβευθεί.

Όπως και συνέβη, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τη σέντρα του Αζάρ ξανά από τα δεξιά και μια ακόμα κεφαλιά, αυτή την φορά από τον Ρόις, να διαμορφώνει το 2-1 στο 41’!

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι πιο δυνατά και στο 50ο λεπτό ο Ράσιτσα έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Η οποία ήρθε εντέλει μετά από έξι λεπτά… Πως αλλιώς; Με… κεφαλιά, εν προκειμένω του Φριντλ, που σκόραρε -για πρώτη φορά φέτος- από κοντά στην… ίδια εστία με τις προηγούμενες, για το 2-2!

Ο Ράσιτσα προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μπίρκι, που ήταν εκτός εστίας, αλλά το σουτ του από τα 40 μέτρα πέρασε άουτ στο 57’, ενώ στη συνέχεια αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το νικητήριο τέρμα.

Όμως, ο Παβλένκα ήταν στη σωστή θέση στο 64ο καις το 70ο λεπτό, αποκρούοντας την κεφαλιά του Γκέτσε και το δυνατό σουτ του Χακίμι αντίστοιχα, με τον Φριντλ να ολοκληρώνει τη φάση διώχνοντας το σουτ του Αζάρ.

Ενώ και ο Μπίρκι ενήργησε σωστά στην περίπτωση του Σάρτζεντ και το σουτ του επτά λεπτά μετά, αλλά και στην προσπάθεια του Κλάασεν στο 85’…

Οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν ακόμα περισσότερο στο τελευταίο πεντάλεπτο, κέρδισαν διαδοχικά κόρνερ στις καθυστερήσεις, αλλά το 2-2 δεν άλλαξε κι έτσι έπεσαν στην έβδομη θέση και τους 11 βαθμούς.

Αναλυτικά, η 6η αγωνιστική:

Παρασκευή 27/9
Ουνιόν Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
(86’ Ούγια – 48’ Ντοστ, 62’ Α. Σίλβα)

Σάββατο 28/9
Λειψία-Σάλκε 1-3
(83’ Φόρσμπεργκ – 29’ Σανέ, 43’ πεν. Αρίτ, 59’ Ματοντό)

Χόφενχαϊμ-Γκλάντμπαχ 0-3
(43’ Πλεά, 65’ Τιράμ, 83’ Νόιχαους)

Μάιντς-Βόλφσμπουργκ 0-1

(9’ Τισεράν)

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-3
(15’ αυτ. Νίντερλεχνερ, 76’ Φόλαντ, 84’ Χάβερτς)

Πάντερμπορν-Μπάγερν Μονάχου 2-3
(68’ Πρέγκερ, 84’ Κόλινς – 15’ Γκνάμπρι, 55’ Κουτίνιο, 79’ Λεβαντόφσκι)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 2-2
(9’ Γκέτσε, 41’ Ρόις – 7’ Ράσιτσα, 55’ Φριντλ)

Κυριακή 29/9
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Φράιμπουργκ(16:30)
Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου (19:00)

Δευτέρα 23/9
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ (21:30)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

Παρασκευή 4/10
Χέρτα Βερολίνου-Φορτούνα Ντίσελντορφ (21:30)

Σάββατο 5/10
Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαϊμ (16:30)
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λειψία
Φράιμπουργκ-Μπορούσια Ντόρτμουντ
Πάντερμπορν-Μάιντς
Σάλκε-Κολωνία (19:30)

Κυριακή 6/10
Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ (13:30)
Βόλφσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης (19:00)

Πηγή: www.sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top