Ανακούφιση στην ΑΕΚ με Σπόλιαριτς

Ανακούφιση στην ΑΕΚ με Σπόλιαριτς

Ευχάριστα ήταν τελικά τα νέα για τον Ματία Σπόλιαριτς, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εξ αναβολής ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Κύπριος διεθνής μέσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα, προπονήθηκε ήδη σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και διεκδικεί εκ νέου θέση βασικού, για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Εθνικό Άχνας στην «Αρένα».

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες που είναι αμφίβολοι για το ματς, η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις.

Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Τέτε και Κάσες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE