ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γιόρτασε την 7η τελετή αποφοίτησης του

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γιόρτασε την 7η τελετή αποφοίτησης του

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γιόρτασε την 7η τελετή αποφοίτησης του, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο.

Οι απόφοιτοι είχαν την ευτυχία να μοιραστούν το αποκορύφωμα της σκληρής δουλειάς τους μπροστά από ένα κοινό 1200 και πλέον ατόμων που περιλάμβανε συγγενείς, φίλους, ακαδημαϊκούς, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες από την Κύπρο και το εξωτερικό.


Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Μιχαλάκης Λεπτός, αφού συνεχάρη τους πτυχιούχους για την επιτυχία τους και μεταβίβασε τις ευχές του για την καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία τους, ανανέωσε την διαχρονική δέσμευση του Πανεπιστημίου για επένδυση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και επαγγελματική καταξίωση των αποφοίτων του. Παράλληλα, εξήρε την καθοριστική συμβολή του Πανεπιστημίου στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή νέων, σημαντικών συνεργασιών με καταξιωμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.
Την τελετή αποφοίτησης τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ.Μύρων Νικολάτος, οι Δήμαρχοι Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς, πολιτικοί, αξιωματούχοι και πλήθος καλεσμένων.


Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η συγκεκριμένη τελετή αποφοίτησης, αφού απονεμήθηκε και ο πρώτος Διδακτορικός τίτλος του προγράμματος εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, επισφραγίζοντας με αυτό το τρόπο το κύριο στόχο του Πανεπιστημίου για παραγωγή πρωτοπόρας και εφαρμοσμένης επιστημονικής έρευνας.


Κατά την διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν χρηματικά βραβεία και τιμητικοί έπαινοι σε πρωτεύσαντες φοιτητές του Πανεπιστημίου, από διάφορους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς της Κύπρου, όπως η Astro Bank, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, το Cyprus Computer Society, o Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου και εκ μέρους των Επαμεινώνδα και Μαρίας Κορακίδη. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς για τη στήριξη.


Στην καταληκτική ομιλία της τελετής, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής κ. Παντελής Σκλιάς, επεσήμανε την πρόοδο και τις διακρίσεις που πέτυχε το Πανεπιστήμιο μέσω των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών στη διάρκεια του έτους και τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχτεί το Πανεπιστήμιο για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της προσιτής αριστείας, της ακαδημαϊκής αρτιότητας, και της κοινωνικής ευαισθησίας. Η έρευνα και η παραγωγή νέας γνώσης, η σύνδεση με την αγορά εργασίας, τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα, η κοινωνική και εταιρική ευθύνη αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες στις οποίες θα συνεχίσει να επενδύει το Πανεπιστήμιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top