ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kίνδυνος τιμωρίας ΕΞΙ αγωνιστικών σε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι για ρατσιστικό tweet! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Kίνδυνος τιμωρίας ΕΞΙ αγωνιστικών σε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι για ρατσιστικό tweet! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, θέλησε να κάνει πλάκα στον φίλο του Μπενζαμέν Μεντί, ωστόσο βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ρατσισμό.

Σε μπελάδες μπήκε ο Μπερνάρντο Σίλβα για ένα πείραγμα που έκανε στον συμπαίκτη του Μεντί.

Ο Πορτογάλος ανέβασε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, με μια παιδική φωτογραφία του Μεντί που είχε δημοσιεύσει νωρίτερα ο Γάλλος και από δίπλα μια εικόνα της ισπανικής μάρκας σοκολάτας Conguitos, ενώ έγραψε και ως λεζάντα:»Μάντεψε ποιος;».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας (FA) εξετάζει το ενδεχόμενο να τον τιμωρήσει και μάλιστα σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με ποινή 6 αγωνιστικών!

Ο οργανισμός Kick It Out, που έχει συσταθεί στην Αγγλία και στηρίζεται από την FA και τη FIFA μεταξύ άλλων, προκειμένου να εξετάζει περιπτώσεις διακρίσεων πάσης φύσεως, ανακοίνωσε πως «είμαστε σοκαρισμένοι για το γεγονός πως κάποιος ο οποίος αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους δεν αντιλήφθηκε τη διακριτική φύση του ποστ.

Η FA έχει ειδοποιηθεί και πιστεύουμε πως πρέπει να λάβει μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής εκπαίδευσης».

Πλέον, ο άσος των πρωταθλητών Αγγλίας έχει διορία έως τις 9 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Μεντί δεν φάνηκε να ενοχλείται, αφού έγραψε για τον Μπερνάρντο Σίλβα «1-0 for you».

Από τη μεριά του, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ήδη στείλει επιστολή στην ομοσπονδία για να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε άσχημες προθέσεις και πως πρόκειται για μία παρεξήγηση, ενώ μάλιιστα δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα που ανέφερε: «Δεν μπορώ να κάνω πλάκα ούτε σε έναν φίλο αυτές τις μέρες… Α ρε παιδιά…».

Τέλος, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δίστασε στιγμή να υπερασπιστεί τον παίκτη του καλούμενος να σχολιάσει το ασυνήθιστο περισταστικό.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top