«Μαζί σε κάθε φάση» με 2 νέα βραβεία!

«Μαζί σε κάθε φάση» με 2 νέα βραβεία!

Στους «πρωταθλητές» του Sports Marketing συγκαταλέγεται η Lidl Κύπρου, η οποία κατέκτησε 2 βραβεία στα Sports Marketing Awards 2019, με την καμπάνια «Μαζί σε κάθε φάση» να αναδεικνύεται ως μία από τις καλύτερες πρακτικές marketing και επικοινωνίας του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.


Τα 2 βραβεία που απονεμήθηκαν στον τομέα Μarketing της Lidl Κύπρου ήταν:
- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καμπάνια Integrated Marketing»
- Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Χορηγία Αθλητικής Διοργάνωσης/Εκδήλωσης/Event»
Το ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών της Lidl Κύπρου, ως Επίσημου Χορηγού Διατροφής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος CYTA και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots, ξεχώρισε και επιβραβεύτηκε, αναδεικνύοντας το ισχυρό brand promise για προσφορά φρέσκων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και του αθλητισμού.
Η καμπάνια, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, έφερε για πρώτη φορά σε επαφή δημοφιλείς ποδοσφαιριστές από ομάδες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με παιδιά των Πρωταθλημάτων Grassroots. Σε αυτό το πλαίσιο, η Lidl Κύπρου δεν περιορίστηκε στο να δώσει μέσω της χορηγίας της απλά μια υπόσχεση για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Δεσμεύτηκε να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα σε κάθε κυπριακή οικογένεια, σε κάθε στάδιο και «φάση» της ζωής της, για να μπορούν όλοι να κάνουν το καλύτερο, κάθε μέρα, μέσα και έξω από το γήπεδο!.

Μάθετε περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
https:/www.instagram.com/lidl_cyprus/
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE