ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Κυπριακό μέλι ‘’Όρος Μαχαίρα’’ απέσπασε ακόμη ένα διεθνές βραβείο ποιότητας από το London Honey Awards

Το Κυπριακό μέλι ‘’Όρος Μαχαίρα’’ απέσπασε ακόμη ένα διεθνές βραβείο ποιότητας από το London Honey Awards

Το γνωστό σε όλους κυπριακό μέλι ‘’Όρος Μαχαιρά’’ κέρδισε πρόσφατα άλλη μια μεγάλη διεθνή διάκριση αποσπώντας το Αργυρό Βραβείο στο διεθνές διαγωνισμό μελιού London Honey Awards 2019, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 150 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμέτοχης είχαν όλα τα επώνυμα προϊόντα λιανικής πώλησης που διατίθενται σε εμπορικά καταστήματα. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση τις ξεχωριστές και ατομικές ιδιότητές τους και δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Η μέθοδος αξιολόγησης που χρησιμοποιείται για τη γευσιγνωσία των προϊόντων είναι η «τυφλή» μέθοδος (The blind method), όπου τα προϊόντα είναι χωρίς συσκευασία και χωρίς κανένα είδος διακριτικού χαρακτηριστικού. Τα δείγματα αξιολογούνται από ειδική κριτική επιτροπή σε τομείς όπως η γενική αίσθηση απόλαυσης καθώς και άλλα κριτήρια, όπως εμφάνιση, οσμή, υφή και γεύση. Στόχος του διαγωνισμού είναι να στηρίξει τους παραγωγούς μελιού, ώστε να βελτιώσουν την εικόνα του εμπορικού τους σήματος αλλά και η προώθηση των υγιεινών/θρεπτικών συστατικών του μελιού.


Σημαντικό ακόμα να αναφέρουμε ότι το μέλι «Όρος Μαχαιρά» μετά τα βραβεία ποιότητας Superior Taste Award και Silver Honey Award, πιστοποιείται και με το σήμα ποιότητας των οργανωμένων συνόλων των μελισσοκόμων. Το σήμα αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση των μελισσοκόμων, πιστοποιεί ότι το μέλι είναι 100% κυπριακό καθώς προέρχεται αποκλειστικά από νέκταρ κυπριακών λουλουδιών, και αυτό εξασφαλίζεται μέσα από τους αυστηρούς ελέγχους αυθεντικότητας που διενεργεί το κρατικό χημείο (μέθοδος καθορισμού γεωγραφικής προέλευσης).


Το μέλι ‘’Όρος Μαχαιρά’’ είναι γνωστό για τη γνησιότητά του και ξεχωρίζει για την αρίστη ποιότητα και γεύση του. Εμφιαλώνεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια συσκευασίας μελιού στη Κύπρο.


Το μέλι ‘’Όρος Μαχαιρά’’ διανέμεται σε όλη τη Κύπρο από την εταιρεία Λαϊκό Κόσμος Trading Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα: http://www.orosmaxaira.com/


Facebook: http://bit.ly/2zz9qc4

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top