ΚΟΣΜΟΣ

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρή η νύφη την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες- 'Εσβησαν' άλλα τρία μέλη της οικογένειάς της

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρή η νύφη την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες- 'Εσβησαν' άλλα τρία μέλη της οικογένειάς της

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε νιόπαντρο ζευγάρι στην Ινδία. Μια ασύλληπτη τραγωδία ξεκλήρισε οικογένεια και χώρισε για πάντα το ζευγάρι. Η νύφη προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία με τους συγγενείς της όταν γλίστρησαν και έπεσαν μέσα σε φράγμα.

Μια νιόπαντρη γυναίκα και τρία μέλη της οικογένειάς της σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαζαν σέλφι  φωτογραφία πάνω σε ένα φράγμα στην Ινδία, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 7/10 η αστυνομία, σε μια χώρα που μετρά τον μεγαλύτερο αριθμό «μοιραίων» σέλφι.

Η παρέα των έξι ανθρώπων όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έβγαζε φωτογραφίες την Κυριακή 6/10 στο φράγμα Παμπαρού, στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού.

«Κρατιόντουσαν από το χέρι και πόζαραν στον φακό βγάζοντας σέλφι, όταν γλίστρησαν και έπεσαν» εξήγησε ο αξιωματικός, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Ο σύζυγος, ο οποίος τραβούσε τις φωτογραφίες, δεν έπεσε» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο άντρας της άτυχης κοπέλας πήδηξε στο νερό και κατάφερε να σώσει μία από τις γυναίκες, όμως η υπόλοιπη οικογένεια πνίγηκε, μετέδωσε το πρακτορείο Press Trust of India. Ένα από τα θύματα ήταν ένας μαθητής ηλικίας 14 ετών.

Σύμφωνα με μια έρευνα, που διεξήγαγαν τον περασμένο χρόνο οι ερευνητές του All Indian Institute of Medical Sciences, 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο, την ώρα που έβγαζαν σέλφι το διάστημα 2011-2017.

Η Ινδία πληρώνει το βαρύτερο τίμημα στις φονικές σέλφι, την οποία ακολουθούν η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Πακιστάν.

Η επιδημία έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που οι αρχές στην Ινδία όρισαν «ζώνες όπου απαγορεύονται οι σέλφι» σε περιοχές, οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top