Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες – Οι δύο αμφίβολοι και ο Μπέζιακ

Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες – Οι δύο αμφίβολοι και ο Μπέζιακ

Με δηλώσεις που έκανε στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους τραυματίες της Λευκωσιάτικης ομάδας, λέγοντας τα εξής:

«Για τον Μπέζιακ είχε συμφωνηθεί μεταξύ του ιατρικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής Σλοβενίας, να κάνει κάποιες θεραπείες εκεί.

Είναι θετικά τα μηνύματα, υπάρχει και ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια της Σλοβενίας για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Ο Ντε Βινσέντι πήρε έξτρα άδεια για να επισκεφθεί την οικογένεια του. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση του όταν επιστρέψει και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αν θα προλάβει ή όχι τον αγώνα με τη Δόξα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Εφραίμ που είχε διάταση. Θα κάνει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για 5-7 ημέρες και ανάλογα από το πως νιώθει, θα προχωρήσει η αποκατάσταση του. Είναι κι αυτός αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Δόξα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι δύο μοναχοί, Νεκτάριος και Πορφύριος, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στην οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE