Καραϊσκάκιο Ίδρυμα

Καραϊσκάκιο Ίδρυμα

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Καραισκάκειο Ίδρυμα, η παράδοση εισφοράς αξίας €30.000 από τους Rotaract Κύπρου.

Το ποσό αυτό μαζεύτηκε μετά τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Ρόταρακτ (REM) στην Κύπρο, το Νοέμβριο του 2018, όπου προσέλκυσε πέραν των 400 συμμετεχόντων από 55 διαφορετικές χώρες. Αυτό είχε θετική επίδραση για την Κύπρο ως τουριστικός, επιχειρηματικός και εκπαιδευτικός προορισμός με αποτέλεσμα να το στηρίξουν αρκετές εταιρείες/οργανισμοί χορηγοί. Το ποσό που μαζεύτηκε από τη συνάντηση αυτή, δόθηκε στο Καραισκάκειο Ίδρυμα για την αγορά ενός σημαντικού μηχανήματος για το Εργαστήριο Μοριακής Παθολογίας – Ογκολογίας, ένας αναλυτής μοριακών εξετάσεων για τον καρκίνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη των Rotaract Κύπρου, όπου μετά από μια σύντομη παρουσίαση, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα εργαστήρια του Ιδρύματος και να δουν και από κοντά το μηχάνημα το οποίο έχουν εξασφαλίσει για το Ίδρυμα…για πολλά παιδικά χαμόγελα!


Ο Κωνσταντίνος Αναγιώτος, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ρόταρακτ, σχολίασε: «... Ανεκτίμητη, αυτή είναι η αξία της ζωής ενός παιδιού ... και αυτό είναι το μέγεθος της ανταμοιβής που αισθάνεται κανείς όταν ενώνει τις προσπάθειες του με το Καραισκάκειο Ίδρυμα για τη διάγνωση και την πρόληψη του παιδικού καρκίνου ... ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE