ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν ήταν ένας, αλλά δύο… Ο Ζαχίντ και ο Κολοβός»

«Δεν ήταν ένας, αλλά δύο… Ο Ζαχίντ και ο Κολοβός»

Παναθηναϊκός: Η στήλη «Agent Greek» της εφημερίδας Sportime στο φύλλο της Πέμπτης (10/10) αναφέρεται στις καλοκαιρινές μεταγραφές των «πράσινων» και εξηγεί ότι για κανέναν από τους παίκτες που ήρθαν, ο Γιώργος Δώνης δεν είχε αντίρρηση.

Να τονίσουμε ότι η στήλη ήταν η πρώτη, όταν άλλοι αποθέωναν, που επέκριναν τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Που έριξαν ευθύνες για μια σειρά από καταστάσεις που διαμορφώθηκαν και στο ρόστερ και στ’ αποδυτήρια στον εξ ορισμού υπεύθυνο, τον τεχνικό διευθυντή δηλαδή της (οποιαδήποτε) ομάδας.

Oπως είναι και η πρώτη που ξεχώρισε την ευθύνη του προπονητή για την εικόνα της στο γήπεδο. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο καλοκαιρινός όμως Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, μεταγραφικά, ήταν… ενιαίος και αδιαίρετος.

Τι θέλει να πει με τα παραπάνω ο «Agent Greek». Δεν υπάρχει ούτε ένας, μα ούτε… μισός παίκτης που ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι που δεν είχε τη συναίνεση του Δώνη.

Δεν λέει αν ήταν επιλογή του (αυτό ήταν το τελευταίο στον τρόπο που λειτούργησαν μεταγραφικά τα πράματα στους «πράσινους»), μιλάει για συναίνεση. Δεν είπε σε καμία περίπτωση – για παράδειγμα – ο Ελληνας τεχνικός πως δεν θέλει τον Μολό και ο Μολό ήρθε. Δεν είπε πως δεν του κάνει ο Μπεκ και ο Μπεκ ήρθε.

Ισα ίσα μάλιστα, που όσους «έκαψε», πολύ απλά, δεν προχώρησαν. Και όσους ο ίδιος ήταν αναφανδόν, κατηγορηματικά, μανιασμένα υπέρ τους, ήρθαν. Και παρότι ο «Agent Greek» το έχει ξαναγράψει, το επαναλαμβάνει γιατί διαπιστώνει πως δεν εμπεδώνεται.

Δεν ήταν ένας, αλλά δύο. Ο Ζαχίντ και ο Κολοβός.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top