ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυστική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το σενάριο με Κωστή – «Καμία δόση αλήθειας…»

Καυστική ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το σενάριο με Κωστή – «Καμία δόση αλήθειας…»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα στην Ελλάδα για σενάριο δανεισμού του Ιωάννη Κωστή σε ομάδα της Ελλάδας το περσινό καλοκαίρι και μάλιστα με option αγοράς 70000 δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρεται σε σενάριο δανεισμού του ποδοσφαιριστή μας Ιωάννη Κωστή σε ομάδα της Ελλάδας το περσινό καλοκαίρι και μάλιστα με option αγοράς 70000 δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό μας επιτελείο παρακολουθεί στενά την εξέλιξη και την ανέλιξη των ποδοσφαιριστων των ακαδημιών μας και είναι σε θέση να γνωρίζει την προοπτική του κάθε ποδοσφαιριστή.

Τυχαίο δεν είναι και το γεγονός ότι τα τελευταία 2 χρόνια υπήρχαν βολιδοσκοπήσεις για τον ποδοσφαιριστή μας από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμία δόση αλήθειας.

Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και ο ποδοσφαιριστής μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top