Πρώτη κοινή εμφάνιση Μαρτά – Φοινίρη μετά τις φήμες για σχέση – «Κατευθείαν στο ψητό»-VIDEO

Πρώτη κοινή εμφάνιση Μαρτά – Φοινίρη μετά τις φήμες για σχέση – «Κατευθείαν στο ψητό»-VIDEO

Στην εκπομπή ‘Λούης Night Show’ ήταν καλεσμένοι την Παρασκευή (11/10) ο Χριστόδουλος Μαρτά και η Πέννυ Φοινίρη.

Αυτή ήταν η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους μετά τις φήμες που αναπτύχθηκαν περί ερωτικού δεσμού μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νέο ηχηρό ζευγάρι στην κυπριακή showbiz – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα – VIDEO

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Λούης Πατσαλίδης, σε ανύποπτο χρόνο, ρώτησε τους δύο πως περνούν στα γυρίσματα, με τον Χριστόδουλο να αναφέρει χαμογελώντας, ‘όπα, κατευθείαν στο ψητό’.

Ωστόσο, προφανώς οι δύο τους δεν ήθελαν να απαντήσουν σχετικά και έτσι ο Λούης με περίτεχνο τρόπο το προσπέρασε και άλλαξε συζήτηση.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE