ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εφιαλτικό» ημίχρονο για την Εθνική – Παλεύει να μην… καταρρεύσει

«Εφιαλτικό» ημίχρονο για την Εθνική – Παλεύει να μην… καταρρεύσει

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ανάμεσα σε Κύπρο και Ρωσία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών αγώνων του Euro 2020 οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-0. Η Εθνική μας πέρασε ένα «εφιαλτικό» α΄ 45λεπτο καθώς δέχτηκε δύο γκολ από τους Τσερίσεφ (9′) και Οζντόεφ (23′), έμεινε με 10 παίκτες μετά την κόκκινη του Λαΐφη στο 23′, ενώ έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Παναγή στο 40 και προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις τις να φανεί ανταγωνιστική και να μην… καταρρεύσει.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν… φουριόζοι στο παιχνίδι. Μόλις στο 2′ ο Ντζικία προειδοποίησε την εστία της Κύπρου, καθώς η κεφαλιά του μετά από κόρνερ κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 8′, ο Τσερίσεφ, με κεφαλιά πάσα έβγαλε τον Ιόνοφ τετ α τετ με τον Παναγή να μαζεύει. Όμως, ένα λεπτό αργότερα, στο 9′ ο Τσερίσεφ και πάλι, έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια θέση και άνοιξε το σκορ.

Οι Ρώσοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 23′ η άμυνα μας δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα από την περιοχή της, με τον Τσερίσεφ να στρώνει στον Οζντόεφ, ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Λαΐφης, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 28′ και η Εθνική έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Στο 40′ ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Παναγή με τον Πάρντο να παίρνει τη θέση του, για να κλείσει έτσι, στο 2-0 ένα «εφιαλτικό» πρώτο ημίχρονο για την Κύπρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top