Δυνατή ΑΤΑΚΑ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο Μενεού που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Κωστή»

Δυνατή ΑΤΑΚΑ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο Μενεού που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Κωστή»

Ανάρτηση από τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Σαλαμίνας, Κωνσταντίνο Παναγιώτου με φωτογραφία από τα γραφεία του Ολυμπιακού και τον Ιωάννη Κωστή.

Ο Γενικός γραμματέας των ερυθρόλευκων που ήταν παρών στις τελικές διαπραγματεύσεις έδωσε συγχαρητήρια στον Κωστή για τη μεταγραφή του και παράλληλα τόνισε πως υπάρχουν και άλλοι… Κωστήδες στη Νέα Σαλαμίνα.

Η ανάρτηση του:

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιωάννη σήμερα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, απέδειξε πόσο σωστό ήταν το πολυετές πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, το οποίο είχε στόχο οι Ακαδημίες μας να «δίνουν» κάθε 1 με 2 χρόνια ποδοσφαιριστές έτοιμους να προσφέρουν στην Α’ Ομάδα.

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μενεού που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Ιωάννη, φτάνει να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως πρέπει, με ταπεινοφροσύνη και υπομονή και να είναι σίγουροι πως το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και όλο το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα είναι δίπλα τους και θα τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να έχουν την πορεία που ονειρεύονται όλοι στο ποδόσφαιρο.

Είμαστε σίγουροι για τις επιτυχίες του Ιωάννη στη συνέχεια της καριέρας του. Ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της οικογένειας μας. Της μεγάλης οικογένειας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Η συνέχεια την Κυριακή στο γήπεδο, μέχρι τον Μάη υπάρχει αρκετός δρόμος.

Συνεχίζουμε…!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.