Τέλος ο Τσέχ απο Τσέλσι

Τέλος ο Τσέχ απο Τσέλσι

Tελος απο την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν ο Πετρ Τσεχ.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν βρίσκεται στη… σκιά του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος επέστρεψε μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για αυτό τον λόγο ο διεθνής γκολκίπερ φέρεται έτοιμος να φύγει από τους «μπλε» μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο. «Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφαση του συλλόγου. Μοιάζει να λειτουργεί καλά το ντουέτο με εμένα και τον Τιμπό (Κουρτουά). Ωστόσο, δεν μπορώ να δουλέψω για μία σεζόν μόνο. Δεν θέλω άλλη μία χρονιά σαν και αυτή», δήλωσε ο Τσεχ, ο οποίος η τελευταία του εμφάνιση ήταν τον Φεβρουάριο, στη νίκη (1-0) επί της Έβερτον.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE