Άφησε την δουλειά του στην Κύπρο για να πάει στο The Voice – Επικός Μουζουράκης – VIDEO

Άφησε την δουλειά του στην Κύπρο για να πάει στο The Voice – Επικός Μουζουράκης – VIDEO

Στην σκηνή του The Voice ανέβηκε ο 34χρονος Θοδωρής Βερλής, ο οποίος είναι ‘τσιγγάνος’ όπως είπε ο ίδιος, αλλά μένει στον Πειραιά.

Ο Βαγγέλης τα τελευταία χρόνια δούλευε στην Κύπρο ως τραγουδιστής και μάλιστα στην σκηνή του σόου, εξέφρασε την αγάπη του για τους Κύπριους. Ωστόσο, όπως είπε, άφησε την δουλειά του, για να διαγωνιστεί στο The Voice.

Ο 34χρονος κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες όλων των κριτών, εκτός από αυτή του Σάκη Ρουβά.

Το… σόου του έκανε και πάλι ο Μουζουράκης, ο οποίος αν και πάτησε το κουμπί για να γυρίσει η καρέκλα του, αυτός έμεινε πίσω και δεν κοίταζε τον Θοδωρή.

Τελικά ο Θοδωρής επέλεξε την Ζουγανέλη για coach του!

]]>

Από τις καλύτερες εμφανίσεις στο The Voice ήταν αυτή του Σόλωνα Ιωάννου, σύμφωνα και με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο Σόλωνας ο οποίος ζει και εργάζεται ως τραγουδιστής στην Λεμεσό, ανέβηκε στην σκηνή του The Voice.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE