ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… φιλόξενο γι΄ αυτήν «Παπαδόπουλος» για να «γιατρέψει» τις «πληγές» της και να παραμείνει πρώτη!

Στο… φιλόξενο γι΄ αυτήν «Παπαδόπουλος» για να «γιατρέψει» τις «πληγές» της και να παραμείνει πρώτη!

Επιστροφή στη δράση και για την Ομόνοια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στη διάρκεια της οποίας προκλήθηκε… διπλό ισχυρό σοκ στην ομάδα της Λευκωσίας με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή που «ταρακούνησαν» το «Ηλίας Πούλλος».

Άπαντες όμως, ως επαγγελματίες που είναι, γύρισαν άμεσα σελίδα και είναι αποφασισμένοι να παίξουν και για τους άτυχους συμπαίκτες τους το βράδυ της Κυριακής (20/10, 18:00) κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος) και να τους χαρίσουν τη νίκη αν καταφέρουν να φύγουν «αλώβητοι» από το «άντρο» της «Κυρίας».

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ήττα στο παιχνίδι με την Πάφο, που ήταν η πρώτη τους στη φετινή σεζόν και θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως πρώτιστο στόχο το τρίποντο που θα δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και άλλο αέρα ενόψει της συνέχειας, σε μία έδρα που η Ομόνοια έχει δημιουργήσει αρκετά καλή παράδοση και θα έχει στο πλάι της και τον 12ο παίκτη της, τον κόσμο της που εξάντλησε τα χίλια και… κάτι εισιτήρια που είχε στη διάθεση του.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ «σκάναρε» με κάθε λεπτομέρεια τον αντίπαλο πριν καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Μποτεάκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, λύνοντας τα χέρια του Νορβηγού τεχνικού στο δημιουργικό κομμάτι από τα άκρα της επίθεσης. ενώ ο Τιάγκο αναμένεται να επανέλθει σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Δεν αναμένεται πάντως να κάνει σημαντικές «παρεμβάσεις» στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι στην Πάφο απέναντι στην τοπική ομάδα. Αποτελεί ερωτηματικό η θέση του «άσου», αφού δεν είναι σίγουρο αν θα ρίξει με την πρώτη στη «μάχη» τον Φαμπιάνο, ή αν θα επιλέξει τον ταλαντούχο νεαρό (αλλά άπειρο) διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, Χαράλαμπο Κυριακίδη.

Ο κόουτς της Ομόνοιας δούλεψε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι στο διάστημα της διακοπής, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοια ντέρμπι που οι ισορροπίες είναι λεπτές ανάμεσα στις δύο ομάδες, κρίνονται πολλές φορές στη θέληση και το πάθος και ζήτησε από τους παίκτες του να μπούνε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό με το «μαχαίρι στα δόντια» και να… «γυαλίζει το μάτι τους», δείχνοντας στους αντιπάλους πόσο πολύ θέλουν αυτή τη νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/10) και ο Μπεργκ πήρε μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Χαράλαμπο Κυριακίδη, Ζοέλ Περέιρα, Κριστιάν Μανρίκε, Μίχαελ Λούφτνερ, Έρικ Μποτεάκ, Γιόρντι Γκόμεθ, Γιαν Λέτσιακς, Χεν Εζρά, Μίκαελ Ορτέγα, Μαρίνος Τζιωνής, Άνταμ Λανγκ, Τόμας Χούμποτσαν, Ματ Νταρμπισάιαρ, Χάρης Μαυρίας, Ιωάννης Κούσουλος, Φάνος Κατελάρης, Τιάγκο Φερέιρα, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρόνικος Κακουλλής.

Εκτός έμειναν οι Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Γκόμες (τραυματίας), Νικολάου, Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Μίκου (τραυματίας) και Λοΐζου (Εθνική).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top