ΠΑΦΟΣ: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο - Έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές

ΠΑΦΟΣ: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο - Έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές

H πρόσκρουση οχήματος σε πάσσαλο της ηλεκτρικής σε δρόμο των Κονιών ήταν η αιτία διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στην κοινότητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής (20/10), όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγείτο από 50χρονο επί της Λεωφόρου Ευαγόρα Παλληκαρίδη στα Κονιά, σε κάποιο σημείο του δρόμου προσέκρουσε σε πάσσαλο της ηλεκτρικής ο οποίος αποκόπηκε με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος σε ορισμένες περιοχές της κοινότητας των Κονιών.

Η βλάβη μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (21/10) δεν έχει αποκατασταθεί.

Από την σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε οτιδήποτε.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE