ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτακτική ανάγκη η ουσία – Τι σκαρώνει για το ντέρμπι

Επιτακτική ανάγκη η ουσία – Τι σκαρώνει για το ντέρμπι

Την 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει σήμερα η ΑΕΛ.  Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο Κυπροποιημένος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αβραάμ, Αντάμοβιτς και Τζούνιορ.  Πρόκειται για τρία κενά, τρεις σημαντικές απουσίες, στις θέσεις όπου αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστέ, εντούτοις, ο Ντούσαν Κέρκεζ ευελπιστεί ότι αυτοί που θα υποδειχθούν να τους καλύψουν θα τα δώσουν όλα για όλα, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΛ που θ’ αγωνιστούν, για να δώσουν το 3ο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα στη Λεμεσιανή ομάδα. Εκτός αποστολής για ακόμη ένα παιχνίδι (δεν ήταν ούτε στο «Αμμόχωστος» με Νέα Σαλαμίνα) είναι και ο Κυριάκου.

Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα για την ΑΕΛ, τόσο για να ξεπεράσει την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα, όσο δε και να δείξει ότι μετά τη νέα διακοπή που υπήρξε στο πρωτάθλημα επέστρεψε καλύτερα, ιδανικά, μετά τη 2η εκτός έδρας ήττα που δέχθηκε στην 5η αγωνιστική από τη Νέα Σαλαμίνα.

Είναι και το ότι μέσα σε διάστημα από σήμερα 20 ημερών η ΑΕΛ έχει να δώσει 4 «καυτά» ντέρμπι.  Στο Τσίρειο Στάδιο θα αναμετρηθεί σήμερα με ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο με τον συμπολίτη Απόλλωνα, έπειτα στις 04 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί την Πάφο FC, για να συμπληρώσει το… καρέ των κρίσιμων αναμετρήσεων στο ΓΣΠ με την Ομόνοια στις 09 του επόμενου μηνός.

Είναι ένα πακέτο τεσσάρων αγώνων, αρκετά δύσκολων, όπου η… σούμα αυτών θα δείξει το τι μπορεί να επιτυχεί, μέχρι που μπορεί να φτάσει, φέτος η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Για το βραδινό ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κυπροποιημένος τεχνικός έχει ασχοληθεί καθόλη τη διάρκεια αυτής της μίνι προετοιμασίας… καθαρά με τη δική του ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και δεν έχει ασχοληθεί με το «βουνό» προβλημάτων που αφέθηκε να νοηθεί ότι την ταλαιπωρεί η Λαρνακιώτικη ομάδα.

Έτσι, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχοντας τις απουσίες των Αβραάμ, Αντάμοβιτς και Τζούνιορ, πιθανολογείται ότι θα παρατάξει απέναντι στην ΑΕΚ ένα σχήμα με σύστημα 4-2-3-1.  Ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια.  Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Γκοντάλ.  Στο δεξί αμυντικό άκρο θα είναι ο Νιλς Τεϊσέιρα και στο αριστερό ο Γουίλερ.  Ανασταλτικά χαφ θα είναι Ζντραβκόφσκι και ένας εκ των Γκαθτανάγια ή Μεντόγεβιτς.  Ο Γκαζαριάν θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου.  Στα «φτερά» θα είναι οι Αντωνίου και Τόρες.  Τη θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Κάρλος, Χουράδο και Μάε.  Θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ διεκδικεί και ο Γερολέμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top