Τα καταστήματα Beauty Line στηρίζουν και φέτος την Europa Donna Κύπρου

Τα καταστήματα Beauty Line στηρίζουν και φέτος  την Europa Donna Κύπρου

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την παράδοση επιταγής στην Europa Donna Κύπρου. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Beauty Line Σταυρού, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ των καταστημάτων Beauty Line κα. Ειρήνη Χριστοδούλου, παρέδωσε στην κα. Στέλλα Μάστορα, Αντιπρόεδρο της Europa Donna Κύπρου, επιταγή με το χρηματικό ποσό των €16.159.84 για στήριξη του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες».

Το ποσό συγκεντρώθηκε από την πώληση τoυ Beauty Line Magazine (τεύχη 25 & 26), τo οποίo ήταν διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα στην τιμή του €1. Οι πελάτες των καταστημάτων Beauty Line, για άλλη μια φορά, αγκάλιασαν θερμά αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια για την στήριξη του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες», της Europa Donna Κύπρου.

Κύριος στόχος του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες» της Europa Donna Κύπρου είναι να προσφέρει οικονομική στήριξη σε γυναίκες που έχουν περάσει από καρκίνο του μαστού, για αγορά ειδικών στηθόδεσμων, περουκών και προσθετικών σιλικόνης, αλλά και για πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Όπως τόνισε η κα. Ειρήνη Χριστοδούλου: «Ο στόχος του Beauty Line και της Europa Donna Κύπρου είναι κοινός, να κάνουμε την κάθε γυναίκα που περνάει από τη δοκιμασία καρκίνου του μαστού να ζει και να αισθάνεται καλύτερα».

Τόσο το Beauty Line αλλά και η Europa Donna Κύπρου, ευχαρίστησαν όλους τους αναγνώστες του περιοδικού για τη στήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE