ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Όταν βλέπεις τα αρνητικά δεν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Όταν βλέπεις τα αρνητικά δεν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη τύπου του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό παιχνίδι στο «Tofiq Bahramov Adina Respublika Stadionu» απέναντι στην Καραμπάχ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, είπε τα εξής:

Ποια η πρόοδος της ομάδας του από το πρώτο του παιχνίδι με την Καραμπάχ και τι περιμένει από το παιχνίδι: «Για εμένα είναι ένας τελικός το αυριανό ματς, όπως και τον Αύγουστο. Χωρίς πόντους στον όμιλο είναι δύσκολο. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Αύριο πρέπει να έχουμε πάθος, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο μπροστά σε 30.000 κόσμο. Έχουμε ήδη παίξει εδώ. Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό. Έχουμε παίκτες με εμπειρίες. Από αύριο πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι και αν τον προβληματίζει κάτι: «Δεν με προβληματίζει κάτι γιατί έχουμε προετοιμαστεί καλά. Όλοι ξέρουν τη σημαντικότητα του αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Είναι πανέμορφο να παίζεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για την ομάδα, για τους οπαδούς. Πριν λίγους μήνες έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση. Σκόραραν στα κατάλληλα λεπτά. Είπα και πριν ότι έχουμε παίκτες που ξέρουν πως να διαχειριστούν ένα ματς. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να επιστρέψουμε με βαθμολογικό κέρδος».

Τον Αύγουστο ήσασταν πιο χαμογελαστός, τώρα είστε πιο αυστηρός: «Μετά από μια κουραστική πτήση είναι λογικό. Δεν έχει καμία σχέση με τον αυριανό αγώνα. Να είστε σίγουροι ότι και αύριο μετά τον αγώνα θα είμαι χαμογελαστός».

Αν θεωρεί ότι μια ήττα του ΑΠΟΕΛ αύριο θα σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση και για την απουσία του Ντε Βινσέντι: «Όταν βλέπεις τα αρνητικά δεν είναι καλό στο ποδόσφαιρο. Θα μπούμε στον αγώνα με σκοπό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά μας λείπει ο Ντε Βινσέντι. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Θα παίξουμε και για αυτόν»

Δείτε ζωντανά τη διάσκεψη τύπου.

Διαβάστε επίσης: 

Μπέζιακ: «Το πρώτο που θέλουμε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top