ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο φορ της ΑΕΛ μίλησε για την περαιτέρω πίεση, για το ντέρμπι με Απόλλωνα και έστελε μήνυμα στον κόσμο

Ο φορ της ΑΕΛ μίλησε για την περαιτέρω πίεση, για το ντέρμπι με Απόλλωνα και έστελε μήνυμα στον κόσμο

Δηλώσεις στο αθλητικό ένθετο «Sportday» παραχώρησε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Ιβάν Κάρλος.  Μίλησε για το γκολ του που έδωσε τον βαθμό στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την ΑΕΛ, για τον ίδιον, αλλά και για το προσεχές τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως ξέρουμε με ποιοτικούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι η ΑΕΛ έπαιξε καλά στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος αφού παλέψαμε γι’ αυτό».

Για το γκολ που πέτυχε που ήταν το δεύτερο του από το σημείο του πέναλτι: «Δεν έχει σημασία το πώς σκοράρεις έχω την εντυπώση. Είναι σημαντικό να σκοράρεις και να δίνεις βαθμούς στην ομάδα σου. Εγώ αυτό θέλω να κάνω στην ομάδα μου. Ελπίζω ότι το επόμενο παιχνίδι θα σκοράρω και πάλι και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν νιώθει περισσότερη πίεση σε σχέση με την περσινή χρονιά που ήταν στην Αλκή:  «Ναι, είναι αλήθεια ότι φέτος νιώθω περισσότερη πίεση σε σχέση με πέρσι όταν ήμουν στην Αλκή. Όμως δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις, για να έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και να αγωνίζομαι. Με την ΑΕΚ είχα την ευκαιρία, μπήκα μέσα και σκόραρα. Θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και όταν μου δίνεται η ευκαιρία θα σκοράρω εννοείται και να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει βαθμούς».

Για το τοπικό ντέρμπι: «Μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια και θέλω να αγωνίζομαι εννοείται. Ελπίζω η ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι. Αν έχω την ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου και να αγωνιστώ θα είναι επίσης σημαντικό».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Είναι σημαντικό να έρχονται οι οπαδοί μας στο γήπεδο και να μας στηρίζουν. Αντιλαμβάνομαι τους λόγους που δεν έρχονται στο γήπεδο κάποιοι. Ελπίζω να τους δούμε να επιστρέψουν, αφού τους χρειαζόμαστε να μας στηρίζουν και τους θέλουμε δίπλα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top