ΚΟΣΜΟΣ

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Ο Λούμπιτς ήξερε ότι τυφλωνόταν! Eντοπίστηκε η σορός του

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Ο Λούμπιτς ήξερε ότι τυφλωνόταν! Eντοπίστηκε η σορός του

Μπορούσε να "σκοτώσει την καριέρα του το νέο αυτό πρόβλημα που προέκυψε

Νέες πληροφορίες για τη ζωή του συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους Airbus 320 της Germanwings, βλέπουν ώρα με την ώρα το «φως» της δημοσιότητας, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά και προκαλώντας οργή, αναφορικά με το πώς η γερμανική εταιρεία επέτρεπε στον 28χρονο Γερμανό να πιλοτάρει αεροπλάνα, ρισκάροντας τις ζωές αθώων επιβατών.

Αφού έγινε γνωστό πως ήταν ψυχικά ασταθής και ότι είχε νοσηλευτεί σε κλινική, αποκρύπτοντας από την εταιρία του ότι έπασχε από κάποιο ψυχικό νόσημα, πηγές που έχουν «πολύ καλή πληροφόρηση» από τις έρευνες που διεξάγονται για τον Αντρέας Λούμπιτς ανέφεραν στους «New York Times» ότι είχε προβλήματα με την όρασή του.

Κι όμως, ο συγκυβερνήτης που θεωρείται υπεύθυνος για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα θεραπεία για τα προβλήματα όρασης που αντιμετώπιζε και τα οποία -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- θα μπορούσαν να είχαν επηρεάσει σοβαρά τις ικανότητές του να πιλοτάρει, ενώ έθεταν σε κίνδυνο την καριέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αξιωματούχοι που συμμετέχουν στις έρευνες δήλωσαν ότι τα προβλήματα αυτά «θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί από ψυχοσωματικά αίτια».

Ο 28χρονος πιλότος ήταν σχεδόν πεπεισμένος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι έχανε το φως του εδώ και λίγους μήνες και αναζητούσε τρόπο να προλάβει αυτή την εξέλιξη γιατί θα του στοίχιζε τη θέση του στην Germanwings και την καριέρα του πιλότου που ονειρευόταν...

Ο Λούμπιτς, όμως, απέκρυπτε όλο αυτό το διάστημα από την αεροπορική εταιρεία και τους συναδέλφους του το πρόβλημα με την όρασή του, όπως άλλωστε και το ότι έδινε μάχη για την κατάθλιψη...  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, εντοπίστηκε το Σάββατο η σορός του διαμελισμένη στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου και φέρεται να έχει αναγνωριστεί μέσω DNA.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top