ΔΙΕΘΝΗ

Τέταρτη σύλληψη για το φορτηγό του θανάτου στο Έσσεξ

Τέταρτη σύλληψη για το φορτηγό του θανάτου στο Έσσεξ

Σε τέταρτη σύλληψη για τους θανάτους των 39 ανθρώπων που βρέθηκαν στο φορτηγό ψυγείο στο Γκρέις του Έσσεξ προχώρησε η βρετανική αστυνομία, σύμφωνα με τη νεότερη επίσημη ενημέρωση.

Πρόκειται για έναν 48χρονο από τη Βόρεια Ιρλανδία που συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Στάντεντ ως ύποπτος για συνωμοσία με σκοπό τη διακίνηση ανθρώπων και για διάπραξη ανθρωποκτονιών.

Ο 25χρονος οδηγός του φορτηγού παραμένει υπό κράτηση, ενώ το πρωί συνελήφθη ένα ζευγάρι 38χρονων στο Γουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας, ο Τόμας και η Τζοάνα Μάχερ, που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες του φορτηγού.

Σε δηλώσεις της στη Mail, ωστόσο, η κα Μάχερ είχε πει ότι το φορτηγό είχε πωληθεί προ 13 μηνών σε εταιρεία στη βόρεια Ιρλανδία, με έδρα σε περιοχή κοντά στην οικία του οδηγού Μο Ρόμπινσον.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι έρευνες προχωρούν ταχέως, αλλά και ότι θα είναι χρονοβόρες. Πρόσθεσε ότι αρχικά θα γίνουν οι νεκροψίες και η προσπάθεια ταυτοποίησης των θυμάτων.

Εν τω μεταξύ, το BBC κατονομάζει ως τον 20χρονο Ννγκιεν Ντιν Λουόνγκ ένα ακόμη από τα πιθανά θύματα βιετναμέζικης καταγωγής που εντοπίστηκαν στο φορτηγό. Συνολικά έξι οικογένειες από το Βιετνάμ έχουν εκφράσει φόβους ότι δικοί τους άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο μοιραίο φορτηγό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top