ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Goal/Goal στο Απόλλων-ΑΕΛ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Goal/Goal στο Απόλλων-ΑΕΛ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην ΑΕΛ σε μια δυνατή αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Είναι το κλασικό ντέρμπι της Λεμεσού και αναμένεται ότι και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Ο Απόλλωνας δε διανύει περίοδο καλής φόρμας, όμως μέσα στο Τσίρειο παραμένει αξιόπιστος. Η ΑΕΛ επίσης δεν είναι σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, όμως έχει μεγάλο κίνητρο για τους βαθμούς και το γόητρο.

Επιλέγουμε το G/G με απόδοση 1.98 στην Megabet Plus. Το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η επιλογή του άσου προσφέρει 1.76, ενώ το διπλό για νίκη της ΑΕΛ δίνει 4.64. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.49.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top