Τελευταία μέρα ξεκούρασης

Τελευταία μέρα ξεκούρασης

Την τελευταία μέρα του τριήμερου ρεπό που τους έδωσε ο Τόρστεν Φινκ απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας στον Αρχάγγελο και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για τη δύσκολη έξοδο που έχουν ενώπιον τους το Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσουν στο ΓΣΖ την ΑΕΚ.

Ο Τόρστεν Φινκ θα έχει αυξημένες επιλογές στη διάθεση του καθώς μετρά σημαντικές επιστροφές και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερες επιλογές για την ενδεκάδα. Επιστρέφει ο Κακά που έχει εκτίσει την ποινή του, οι Αμορίν, Τζιμπούρ και Πάρντο αναμένεται να είναι έτοιμοι, ενώ καλές πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Τζιμπούρ. Η συμμετοχή του Εφραίμ είναι αμφίβολη και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει αρχές της βδομάδας.

Έχουν πλήρη επίγνωση στο ΑΠΟΕΛ ότι ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής τους είναι εξαιρετικά δύσκολος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάρει το διπλό και θα αποκομίσει πολλά οφέλη για τη συνέχεια.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE