Τελευταία μέρα ξεκούρασης

Τελευταία μέρα ξεκούρασης

Την τελευταία μέρα του τριήμερου ρεπό που τους έδωσε ο Τόρστεν Φινκ απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας στον Αρχάγγελο και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για τη δύσκολη έξοδο που έχουν ενώπιον τους το Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσουν στο ΓΣΖ την ΑΕΚ.

Ο Τόρστεν Φινκ θα έχει αυξημένες επιλογές στη διάθεση του καθώς μετρά σημαντικές επιστροφές και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερες επιλογές για την ενδεκάδα. Επιστρέφει ο Κακά που έχει εκτίσει την ποινή του, οι Αμορίν, Τζιμπούρ και Πάρντο αναμένεται να είναι έτοιμοι, ενώ καλές πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Τζιμπούρ. Η συμμετοχή του Εφραίμ είναι αμφίβολη και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει αρχές της βδομάδας.

Έχουν πλήρη επίγνωση στο ΑΠΟΕΛ ότι ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής τους είναι εξαιρετικά δύσκολος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάρει το διπλό και θα αποκομίσει πολλά οφέλη για τη συνέχεια.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE