ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Πληροφορίες για έλεγχο και προστασία - Άλλη διάσταση παίρνει ο πυροβολισμός Σύρου στο κεφάλι –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Πληροφορίες για έλεγχο και προστασία - Άλλη διάσταση παίρνει ο πυροβολισμός Σύρου στο κεφάλι –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προς την κατεύθυνση ξεκαθαρισμάτων που αφορούν τον «έλεγχο της νύχτας» φαίνεται να στρέφεται η Αστυνομία σε ό,τι αφορά την εγκληματική ενέργεια που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 06:00 (03/11) το πρωί έξω από υποστατικό στην περιοχή του τριγώνου των δισκοθηκών στην Έγκωμη.

Η Αστυνομία έχει πληροφορίες που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση και κατά συνέπεια εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα το επεισόδιο να έχει να κάνει με προσπάθεια συγκεκριμένων προσώπων να αποκτήσουν έλεγχο σε κάποια υποστατικά της πρωτεύουσας.

Όπως είπε και ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, στους δημοσιογράφους λίγο μετά τη 01:00 το μεσημέρι της Κυριακής (03/11), το πρόσωπο που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 30χρονο Σύρο συνοδευόταν από άλλα άτομα. Πάντως, για την ώρα έχουν εκδοθεί τρία εντάλματα σύλληψης σε βάρος 40χρονου, 42χρονου και 37χρονου.

Να σημειωθεί ότι συνολικά ρίφθηκαν τρεις πυροβολισμοί. Ο ένας είχε ως αποτέλεσμα να πληγεί στο κεφάλι ο 30χρονος Σύρος, ο άλλος πυροβολισμός είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο 42χρονος αδερφός του (επίσης στο κεφάλι) και ο τρίτος ήταν στον αέρα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top