ΚΥΠΡΟΣ

Στο… ακουστικό όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες! Μαντούκα: «Νιώθω ότι πλησιάζει το τέλος»

Στο… ακουστικό όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες! Μαντούκα: «Νιώθω ότι πλησιάζει το τέλος»

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα για όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης, θα παραθέσει το απόγευμα (16:30) συνέντευξη Τύπου στον Αρχάγγελο.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αναφερθεί στην προσπάθεια της ομάδας για κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Για την κατάσταση με την διαιτησία και τις ανακοινώσεις του ΑΠΟΕΛ αλλά και για την περίπτωση του Γκουστάβο Μαντούκα.

Μάλιστα, ο κύριος Πετρίδης είπε πως: «Έχουμε θέματα τα οποία πρέπει να δημοσιοποιήσουμε για να τα μάθει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ» και από αυτό μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πόσο σημαντικά θα είναι όσα θα αναφέρει ο πρόεδρος της ομάδας.

Ο κόσμος βέβαια δεν αγωνιά μόνο για το τι θα ακούσει από τον κύριο Πετρίδη, αφού μια εξέλιξη που αφορά τον Μαντούκα, είναι ήδη αντικείμενο συζήτησης. Ο Βραζιλιάνος άσος του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town» και ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Ο Μαντούκα ανέφερε πως: «Για να είμαι ειλικρινείς αισθάνομαι πως πλησιάζει το τέλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματάνε οι φιλοδοξίες μου. Μπορώ να συνεχίσω είτε ως προπονητής, είτε ως sport director».

Ανάμεσα σε άλλα, ο άνθρωπος που σύνδεσε το όνομα του με τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Οι τελευταίοι τρεις μήνες είναι πολύ δύσκολοι. Δεν αγωνίζομαι εξ αιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. Βλέπω από την κερκίδα τους συμπαίκτες μου να αγωνίζονται και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Βρίσκομαι σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας μου και χρειάζεται να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Τα παιδιά μας περνάνε καλά στην Κύπρο, θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για αρκετά ακόμη χρόνια».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Τόρστεν Φινκ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ. Όλοι θα είναι παρόντες, πλην του Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων στην Ρουμανία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top