ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επική ανατροπή ξέρανε την Ίντερ η Ντόρτμουντ (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Με επική ανατροπή ξέρανε την Ίντερ η Ντόρτμουντ (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Ματσάρα στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα του Φαβρ με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ίντερ και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του ομίλου. Είχαν καταφέρει να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο οι «νερατζούρι», που κατέρρευσαν στην επανάληψη.

Η ομάδα του Κόντε, ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στο ματς, αφού μόλις στο 5ο λεπτό με υπέροχη ατομική ενέργεια ο Λαουτάρο άνοιξε λογαριασμό και έβαλε μπροστά τους Ιταλούς. Το ημίχρονο, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ίντερ, αφού μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, ο Βετσίνο αξιοποίησε την μπαλιά του Καντρέβα και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Ωστόσο, στην επανάληψη η Ντόρτμουντ έφερε τα πάνω-κάτω. Στο 51’ ο Γκέτσε βρήκε στην περιοχή τον Χακίμι, εκείνος πλάσαρε σωστά και μείωσε σε 2-1 για τους Βεστφαλούς. Η Ίντερ που ολοένα και έχανε μέτρα, κοιμήθηκε στο 64ο λεπτό με τον Μπραντ μετά από πλάγιο πήρε την μπάλα στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίση σε 2-2.

Η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 77’ όταν ο Σάντσο έκοψε με την κάθετη στα δύο την άμυνα των «νερατζούρι» και ο Χακίμι με το δεύτερο του τέρμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα του ομίλου (4η αγωνιστική)

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας 0-0
Μπ. Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2
(51′, 77΄Χακίμι, 64′ Μπραντ – 5′ Λαουτάρο, 40′ Βετσίνο)

Βαθμολογία

1.Μπαρτσελόνα 8
2.Ντόρτμουντ 7
3. Ίντερ 4
4.Σλάβια Πράγας 2

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top