ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

«Η διαιτησία είναι η πιο αδικημένη ομάδα»

«Η διαιτησία είναι η πιο αδικημένη ομάδα»

Ο Απόστολος Μακρίδης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην SportDay στην οποία τοποθετείται για την παρουσία του στην ομάδα, τους λόγους που αποχώρησε και τα σχέδια του για το μέλλον.

Ο κύριος Μακρίδης τόνισε πως ζούσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών και ήταν δύσκολο να τους μιλήσει όταν αδικούνταν. «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά για να πει κάποια πράγματα και αυτός έκρινα ότι έπρεπε να ήμουν εγώ», τόνισε.

Σχολιάζοντας την διαιτησία:

«Λόγω της προκατάληψης, η διαιτησία δέχεται τρομακτική πίεση, σε βαθμό που θεωρώ πως είναι η πιο αδικημένη ομάδα στο γήπεδο. Αριθμητικά, κάνουν τα λιγότερα λάθη από όλους και παίκτες και προπονητές. Δεν θεωρώ ότι γίνονται εσκεμμένες διαιτησίες, είναι μεγάλη όμως η πίεση».

Συνεχίζοντας ο Απόστολος Μακρίδης, πρόσθεσε:

«Αυτό που έζησα είναι ότι καλώς ή κακώς ο Εθνικός αδικήθηκε περισσότερο από οποιανδήποτε ομάδα».

Σε ότι αφορά το μέλλον του, αποκάλυψε πως δεν θα αναλάβει κάποια ομάδα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα περιμένει για πολύ. Τις επόμενες 15 μέρες θα αποφασίσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top