ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκπαιδευτική ημερίδα και βραδιά βραβεύσεων της Prime Insurance

Εκπαιδευτική ημερίδα και βραδιά βραβεύσεων της Prime Insurance

Με μεγάλη επιτυχία και με καθολική συμμετοχή οργανώθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019 εκπαιδευτική ημερίδα, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Στην ημερίδα συμμετείχαν περίπου διακόσιοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και διοικητικό προσωπικό της Prime Insurance.

Την εκδήλωση απογείωσε με την παρουσία του ο Νικόλας Σμυρνάκης, βραβευμένος συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, ο οποίος έδωσε μια πραγματική παράσταση στρατηγικής, εξηγώντας πως μπορούμε να οδηγηθούμε στην καθολική αλλαγή και στην ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής των σύγχρονων επαγγελματιών.

Τέσσερα από τα παλαιότερα στελέχη της Prime Insurance ετοίμασαν και παρουσίασαν μια συγκινητική ιστορική αναδρομή στα 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας της Prime Insurance στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου. Στην ημερίδα, παρουσιάστηκε επίσης ο καινοτόμος συνδυασμός ταμείων Prime Lifecycle.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Δρ Παναγιώτης Παναγιώτου καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με την ομιλία του, συγκινώντας και παράλληλά ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν ακριβώς με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση. Δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει και να τους υποσχεθεί ότι ο ίδιος θα είναι δίπλα τους στο δρόμο προς την κορυφή.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα στο Lemon Park, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις της Prime Insurance, για τους διαμεσολαβητές που έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα στη χρονιά που προηγήθηκε, ενώ τιμήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και διαμεσολαβητές, που συμπλήρωσαν 20 χρόνια στην εταιρεία. Όπως είναι πλέον καθιερωμένο, ακολούθησε πλούσιο δείπνο και διασκέδαση μέχρι αργά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top