ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για Σαλάι – Τι είπε για τους Ενσούε και Γιαννιώτα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Αποκάλυψε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για Σαλάι – Τι είπε για τους Ενσούε και Γιαννιώτα ενόψει ΑΠΟΕΛ

O Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Active 104.0 μίλησε για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στάθηκε και στις περιπτώσεις Ενσούε και Γιαννιώτα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αποκάλυψε ενδιαφέρον για Σαλάι.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Μια ενδεχόμενο νίκη για την ομάδα μας θα μας δώσει πολύ περισσότερα από 3 βαθμούς. Δεν είναι μόνο η ψυχολογία, είναι το γόητρο, η αυτοπεποίθηση, ο κόσμος. Σίγουρα αμφισβητήθηκαν από τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. είμαστε στους 10 βαθμούς, πολύ μακριά από εκεί που προσδοκούσαμε. Αυτή την στιγμή η μόνη μας σκέψη είναι το πώς θα προετοιμαστούμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν προλαβαίνει, δεν έκανε καν προπόνηση. Είναι απομακρυσμένο να βρεθεί στην αποστολή».

Για τον Σάλαϊ και την κλήση του στην Εθνική Ουγγαρίας: «Πρόκειται για ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον οποίο δαπανηθήκαν πολλά χρήματα, και πιστεύουμε πως η ομάδα θα επωφεληθεί στο μέλλον. Η κλήση του είναι βοηθητική, να τον στηρίξουμε ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάρει τον δρόμο που πρέπει. Να πάρει μετεγγραφή σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας να επωφεληθεί στο μέλλον. Ομάδες έχουν στείλει επιστολές ώστε να παρακολουθήσουν στον ποδοσφαιριστή. Δεν γνωρίζω αν θα έρθουν την Κυριακή. Σίγουρα θα παίξει το όνομα του στο μέλλον. Υπάρχουν δύο ομάδες από την κεντρική Ευρώπη. Είναι μια επένδυση, έγινε υπέρβαση και θέλουμε να επιφέρει αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη».

Για τον Ενσούε και τον Γιαννιώτα: «Είναι πολύ ήρεμοι, είναι επαγγελματίες. Δεν έχουν γίνει και οι μεγαλύτεροι Απολλωνίστες στα ξαφνικά, να λέμε την αλήθεια. Δεν σχολίασαν το ντέρμπι καθόλου. Το αντιμετωπίζουν σαν όλα τα ντέρμπι. Δεν έχουν να αποδείξουν κάτι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top