ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιόζεφ Κόσλεϊ στο «κάδρο» και η… φήμη

Ο Γιόζεφ Κόσλεϊ στο «κάδρο» και η… φήμη

Την αναζήτηση για τον αντί – Νταμπίζα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Με τα ανοιχτά… μέτωπα να είναι πολλά (ανανεώσεις, αποχωρήσεις, μεταγραφές), η ανάγκη να βρεθεί νέος τεχνικός διευθυντής είναι μεγάλη. Και τα ονόματα που προτείνονται καθημερινά είναι πολλά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάρει την τελική απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, με τη σύμφωνη γνώμη φυσικά και του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θα έχει άμεση επαφή και συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή.

Οι πράσινοι κοιτάζουν περιπτώσεις κυρίως από το εξωτερικό. Και το πιθανότερο είναι πως από εκεί θα είναι η τελική επιλογή τους. Ένα από τα ονόματα που προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες στη μακρά λίστα των υποψήφιων τεχνικών διευθυντών είναι αυτό του Γιόζεφ Κόσλεϊ. Του Σλοβάκου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα και πλέον εκτελεί χρέη ατζέντη ποδοσφαιριστών.

Ο Κόσλεϊ έχει συνεργαστεί μάλιστα με τον Δώνη, όταν ο 50χρονος τεχνικός ήταν προπονητής στη Λάρισα και ο Σλοβάκος αγωνιζόταν στη θεσσαλική ομάδα. Αποτέλεσε τότε επιλογή του Δώνη, ο οποίος τον είχε φέρει στην Ελλάδα το 2006 και αγωνίστηκε στον κάμπο για δύο χρόνια, πριν κατηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Θρασύβουλου, ομάδα στην οποία έκλεισε και την καριέρα του. Ο Κόσλεϊ έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια και στην Κύπρο, στην οποία ενεργοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.

Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως η περίπτωσή του έχει προταθεί εδώ και λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν τον έχει απορρίψει και ίσως προκύψει και επαφή με τον Δώνη με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά. Καλή σχέση, μάλιστα, έχει και με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον οποίο είχαν βρεθεί πολλές φορές όταν ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δούλευε στην Ομόνοια της Κύπρου.

Η φήμη για Ασάνοβιτς

Ένα από τα ονόματα που παίζει από την πρώτη στιγμή είναι αυτό του Αλιόσα Ασάνοβιτς. Άνθρωπος που έχει αγαπηθεί στον σύλλογο, με σπουδαία προσωπικότητα και φυσικά με μεγάλη ατζέντα. Πριν από δύο χρόνια είχε ακουστεί και πάλι το όνομά του και είχε κάνει ραντεβού με τον Αλαφούζο, αλλά τότε οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν συζήτησαν για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Είναι πάντα ένα απ’ τα ονόματα που θα προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως φυσικά θα παραμένει στην επικαιρότητα και αυτό του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος έχει περάσει από τον σύλλογο, η αλήθεια είναι πως δεν είναι μεγάλη επιτυχία ο συγκεκριμένος ρόλος, αλλά υπάρχουν ακόμα… φωνές εντός ΠΑΕ που λένε πως τότε δεν τον είχαν ευνοήσει οι συνθήκες. Πως ήθελε περισσότερο χώρο και χρόνο για να αφήσει έργο. Και πως τώρα υπάρχουν αυτά και ο δρόμος για τον Ζιλμπέρτο θα ήταν πιο εύκολος.

Πηγή: www.to10.gr

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top