ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ζαμπά!

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ζαμπά!

Τους φόβους για σοβαρή ζημιά του Λεό Ζαμπά διέψευσαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος, καθώς έδειξαν πως υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου που θα τον κρατήσει εκτός έως και τρεις μήνες.

Ούτε ευχάριστα, ούτε δυσάρεστα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Λεό Ζαμπά, που χτύπησε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας.

Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο ποδοσφαιριστής υποδέχτηκαν με ανακούφιση το νέο, αφού υπήρχαν ισχυροί φόβοι για ρήξη χιαστών.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε 2-3 μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες».

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top