Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Ο αμυντικός που αγωνίζεται στην Σκωτσέζικη Motherwell πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα κόντρα στην Κύπρο και έστρεψε τα «βλέμματα» προς το μέρος του.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα Βρετανικά ΜΜΕ καθώς ο 28χρονος, το 2015 είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση, αφού ενεπλάκη σε ένα σοβαρό επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής, είχε χτυπήσει με ρόπαλο του baseball τον 49χρονο σεφ Steven Findlay με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο διεθνής αμυντικός έδειξε μεταμέλεια για την πράξη του και μετά από την αποφυλάκισή του, επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη, στο ποδόσφαιρο, υπογράφοντας για την Livingston πριν πάρει μεταγραφή για τη Motherwell το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




